Zakelijke borrels & events

Of het nu gaat om een grootschalig zakelijk evenement of een intiem privéfeest, bij MA05 Rentals staan we klaar om uw visie tot leven te brengen.

Met onze expertise en uitgebreide diensten kunnen we u van A tot Z ontzorgen. We werken samen met diverse feestlocaties en kunnen ook een tent op locatie verzorgen. Daarnaast bieden wij complete oplossingen voor catering, personeel, dranken, licht en geluid. Het geheel kunnen we volledig naar wens af stijlen, zodat elk aspect van uw evenement perfect georganiseerd is en u kunt genieten van een onvergetelijke ervaring.

 

Onze Werkwijze

 

Vrijblijvende Afspraak: We beginnen met een vrijblijvende afspraak waarin we uw wensen en ideeën bespreken. Tijdens deze kennismaking luisteren we aandachtig naar uw dromen en verwachtingen voor het evenement.

 

Persoonlijk Advies: Op basis van ons gesprek bieden we u persoonlijk advies en suggesties om uw evenement uniek en onvergetelijk te maken. We stellen samen een concept op dat perfect aansluit bij uw wensen.

 

Offerte op Maat: Na het inventariseren van uw wensen, stellen we een gedetailleerde en transparante offerte op. Hierin vindt u een overzicht van alle kosten en mogelijkheden, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

 

Samenwerking met Partners: Dankzij ons uitgebreide netwerk van betrouwbare partners, kunnen we alle aspecten van uw evenement verzorgen. Van tentenverhuur en fotografen tot DJ's, patissiers en cateringbedrijven – wij regelen alles voor u.

 

Planning en Uitvoering: Na uw goedkeuring van de offerte, gaan we aan de slag met de planning en uitvoering. We zorgen ervoor dat elk detail tot in de puntjes is geregeld, zodat u zonder zorgen kunt genieten van uw speciale dag.

 

MA05 Rentals

[email protected]