Het verhaal van MA05 Rentals:

Ontstaan en Mogelijkheden

In 2023 zetten Lisa en Sven de eerste stappen in het oprichten van MA05 Rentals, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verhuren van meubilair voor zowel zakelijke als privé-evenementen. Lisa, met haar uitgebreide ervaring in de horeca en het regelmatig organiseren van evenementen, bundelde haar krachten met haar broer Sven, die zijn logistieke kennis had opgedaan in het familiebedrijf Meubelasia, dat trendy meubels importeert uit Azië. Een aantal van deze unieke meubelstukken zijn opgenomen in de verhuurcollectie van MA05 Rentals.

2024, betekende een nieuwe fase voor MA05 Rentals door ML Producties uit Stein over te nemen, een gerenommeerd bedrijf dat al jarenlang bekend staat om zijn deskundige organisatie van bedrijfsfeesten en uitstekende service. Deze overname opende nieuwe mogelijkheden voor verdere uitbreiding van  diensten en aanbod.

Met een scala aan samenwerkingsverbanden, waaronder tentenverhuurbedrijven, cateraars en personeelsuitzendbureaus, kan MA05 Rentals nu een uitgebreide feestelijke ervaring bieden, van planning tot uitvoering. Of klanten nu op zoek zijn naar losse items of een volledig op maat gemaakt evenement, je kan rekenen op de expertise en professionaliteit van MA05 Rentals om aan alle wensen te voldoen.

Het huren van meubilair en accessoires bij MA05 Rentals kan eenvoudiger door verschillende contactopties, waaronder directe communicatie via de website, telefonisch of per e-mail. Deze flexibiliteit stelt klanten in staat om snel en gemakkelijk een evenement te plannen en alle benodigde details te regelen.

Bij MA05 Rentals draait het niet alleen om het leveren van meubilair; het gaat ook om het creëren van onvergetelijke ervaringen. De toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid maakt MA05 Rentals de ideale partner voor elk evenement in de evenementenbranche.

Voor meer informatie, neem dan gerust contact met ons op!

Met vriendelijke groet

Sven & Lisa

Contact us